Kategorie receptů
- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 60
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos | 100 |
Brambory zimní | 150 |
Paprika červená | 200 |
Salát hlávkový | 50 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl, ocet, mletý bílý pepř, petrželka, pažitka, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1734 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Porce ryby omyjeme, osušíme,pokapeme citronovou šťávou, obalíme v jemně sekané petrželce a pažitce, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a v troubě nebo na grilu upečeme. Barevné papriky nakrájíme na nudličky, mírně osolíme, přidáme bílý jogurt, případně jemně dochutíme octem. Pečenou rybu obložíme listy hlávkového salátu a paprikovým salátem. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.